Emagister Eventos

Healthy Workshop: Estils de vida i salut cerebral: Barcelona Brain Health Initiative

  • Fechas:

    Del 07/11/18 al 07/11/18

  • Lugar:

    UOC-22@_SalaS1H, Rambla Poble Nou, 156, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Les reunions de discussió constitueixen un fragment habitual i atractiu de la vida acadèmica. Des dels Estudis de Ciències de la Salut s'ha posat en marxa una iniciativa (sota l'epígraf de 'Healthy Workshops') per reunir-nos periòdicament en el marc de la investigació i la innovació. Les nostres reunions inclouen discussions sobre investigacions relacionades amb les ciències de la salut i altres temes que poden ser d'interès per a una cultura centrada en la Societat del Coneixement i l'ús de tecnologies digitals en diferents camps (educació, salut, etc.).

Les nostres reunions brinden l'oportunitat de compartir la nostra pròpia investigació i aprendre més sobre el que estan fent altres investigadors; proporcionen un lloc per rebre retroalimentació d'índole constructiva sobre aspectes concrets de recerca i innovació; i, finalment, proporcionen un fòrum òptim per a la comunicació sobre l'estat actual i les perspectives futures de la recerca i la innovació, unint esforços col·laboratius i gestant els fonaments per buscar possibles sinergies entre grups de recerca dins de la universitat i fora d'ella.

Els principals objectius dels de 'Healthy Workshops' són:

• Conèixer la recerca que s'està duent a terme a la nostra Universitat.

• Compartir idees i disseminar informació sobre recerca i innovació.

• Fomentar el pensament crític.

• Fomentar un sentit de participació i recerca entre tots els membres dels nostres estudis i de la nostra Universitat.

Tots sous benvinguts a participar-hi!

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Estils de vida i salut cerebral: Barcelona Brain Health Initiative

 

El Barcelona Brain Health Initiative és un estudi prospectiu de cohort centrat a investigar l'efecte dels estils de vida sobre la salut cerebral al llarg de la vida com a factors importants per mantenir la salut cerebral. El projecte se centra en investigar l'efecte d'hàbits, com a activitat cognitiva, física, nutrició i socialització entre d'altres sobre la funció cognitiva, mental i el benestar psicològic. L'estudi està estructurat en tres fases, una primera on s'interacciona amb els participants a partir de la plataforma en línia generada pel projecte. En una segona fase el projecte realitzarà avaluacions més exhaustives de 1000 persones inlcoent també informació mèdica, d'imatge cerebral, EEG i col·lecció de mostres biològiques. En una tercera fase el projecte realitzarà estudi d'intervenció a partir de coach personalitzats per als participants amb l'objectiu d'estudiar l'efecte d'optimitzar els hàbits de vida, sobre els marcadors de salut cerebral.

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados