Emagister Eventos

Fotografiar amb el mòbil i editar amb les APPs

  • Fechas:

    Del 15/12/18 al 15/12/18

  • Lugar:

    Museu Darder, Plaça dels Estudis, 2 Banyoles, Bañolas, Pla de l'Estany, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El seminari, “Fotografiar amb el mòbil i editar amb les APPs” es realitza el 15 de desembre al Museu Darder de Banyoles. Hi haurà una primera part entre les 11 i les 12:30h que consistirà en una sessió sobre els següents punts:

  • Particularitats de la fotografia amb mòbil
  • Composició i llenguatge de la imatge
  • La filosofia de treball a partir de les APPs fotogràfiques
  • Bases per l’edició de la imatge

Durant la sessió es presentaran també una sèrie de continguts geolocalitzats que es facilitaran als participants. Es tracta d’aplicacions per a mòbil que es geolocalitzen al voltant de l’estany de Banyoles i que tenen relació amb els continguts desenvolupats durant el seminari. Demanarem als participants d’utilitzar aquests continguts geolocalitzats i posteriorment els enviarem un formulari per conèixer la seva opinió respecte de l’experiència.

El seminari l’impartirà Antoni Marín Amatller, professor dels estudis d’Enginyeria, Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació.

Aquesta sessió forma part d’un cicle de seminaris que es duran a terme en diverses seus sobre la narrativa fotogràfica (photo storytelling) en relació a la utilització dels dispositius mòbils i les apps en el procés de captura i edició de la imatge.

L’objectiu d’aquesta recerca és analitzar l’aportació que pot fer el mòbil en situacions en les que es transmet informació en una forma de relativa informalitat.

Com a exemple, la informació que es dóna en visites culturals o en visites comentades a un museu. També són situacions anàlogues activitats d’aprenentatge amb estudiants en les que es fa servir el mòbil.

 

Lugar ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir