Emagister Eventos

Organizado por Programes de Mercat de Treball i Coaching Laboral

Competències digitals per a l'ocupació des de la perspectiva de gènere

  • Fechas:

    Del 03/10/18 al 03/10/18

  • Lugar:

    Sala Josep Laporte de la UOC , Barcelona, Avinguda Tibidabo,39, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Aquest seminari s'organitza  en el marc del Màster Universitari i els Diplomes de Postgrau d'Ocupació i Mercat de Treball: Intervenció i Coaching en a l'àmbit  laboral de la UOC.
 
En aquesta ocasió, comptem amb la Lidia Arroyo Prieto, investigadora del grup de recerca Gènere i TIC (IN3-UOC), que ens situarà en el tema de les competències digitals per a l'ocupació i posarà l'accent en els resultats de la seva investigació en curs en la que analitza l'impacte de les polítiques d'inclusió digital adreçades a dones per fomentar la seva ocupabilitat. Ens presentarà les aportacions i els límits de l'adquisició de competències digitals pel que fa a la seva posició en el mercat de treball per a dones usuàries de programes d'inclusió digital i pel que fa a la distribució del temps de treball en la seva vida quotidiana.
 
Després de la seva presentació tindrem ocasió d'intercanviar experiències i opinions sobre aquest tema de gran actualitat i necessari debat en l'àmbit de les polítiques públiques.
 
La inscripció és gratuïta, i es podrà assistir presencialment, com seguir en directe via streaming, prèvia inscripció i tria entre la modalitat presencial o virtual.
 
Els inscrits en la modalitat virtual rebran uns dies abans de l’acte l’enllaç d'accés a la plataforma de streaming de la UOC, on podran seguir l'acte en directe.
 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados