Emagister Eventos

Organizado por UIBTalent-FUEIB

Sessió de cloenda de l'Expert Universitari en Matemàtiques a l'Educació Primària

  • Fechas:

    Del 21/04/18 al 21/04/18

  • Lugar:

    Sala d'Actes-Edifici Anselm Turmeda, Universitat de les Illes Balears, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

«La competència matemàtica: argumentar, representar, connectar…»,
conferència de cloenda de l’Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària
 
 
Els senyors David Barba i Cecilia Calvo analitzaran exemples d’activitats que conviden a l’alumnat a dur a terme els processos bàsics pel cultiu de la competència matemàtica
 
 
El dissabte 21 d'abril la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà l’acte de cloenda de la segona edició del postgrau d’Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària, un títol propi de la UIB impulsat pel Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).
 
Trenta alumnes, amb formació universitària en Magisteri d’Educació Primària, Educació general bàsica, Psicopedagogia, Pedagogia, INEF i Geografia, han integrat la segona edició d’aquest curs de postgrau centrat en la millora de la didàctica a partir de diferents visions sobre l'ensenyament i l'aprenentatge. 
 
Aquest expert universitari, dirigit pel doctor Daniel Ruiz Aguilera, ha aportat formació en didàctica de les matemàtiques i metodologies contrastades que poden servir com a reflexió pel cos docent. Durant els sis mesos de durada del postgrau s’han donat a conèixer experiències escolars innovadores i efectives amb la finalitat de millorar la qualitat docent i els resultats acadèmics en l’àmbit de les matemàtiques. 
 
Durant l’acte de cloenda s’impartirà la conferència «La competència matemàtica: argumentar, representar, connectar... », a càrrec dels senyors David Barba Uriach, professor emèrit de didàctica de la matemàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona i creador d’El Quinzet i membre de PuntMat, i la senyora Cecilia Calvo Pesce, professora de matemàtiques d’ensenyament secundari a l’Escola Sadako de Barcelona, doctora en Didàctica de la Matemàtica i membre de PuntMat. 
 
Degut al gran valor formatiu d’aquesta conferència de cloenda, l’acte està obert a tothom. Es durà a terme a les 12 hores a la sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda.
 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados