Emagister Eventos

Organizado por UACU

Nova Lliga de Pàdel al TecnoCampus!

 • Fechas:

  Del 04/04/16 al 17/06/16

 • Lugar:

  Centre Atlètic Laietània, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El pàdel és un esport de pilota en què s'enfronten dues parelles de jugadors. L'objectiu del joc és colpejar una pilota amb una pala per fer-la passar per damunt d'una xarxa que separa els dos espais del camp, un per cada equip, de manera que l'adversari no la pugui tornar.

El TecnoCampus, en col·laboració amb Junts per l'Esport, organitzem aquesta lliga per a tots els estudiants i personal del centre universitàri i empreses del parc tecnològic, per a poder gaudir de l'esport, l'exercici físic i passar-ho bé.

Equips

Mixtes o no, de dues persones. Si no tens equip, et pots apuntar individualment i nosaltres t'ajuntarem amb altres persones que tinguin la teva disponibilitat.

Lloc

Centre Atlètic Laietània: quatre pistes de pàdel preparades per a que gaudeixis el màxim possible.

Període i funcionament

Depenent del nombre d'inscrits i d'equips, s'organitaran eliminatòries, partits lliures, etc. La intenció és fer el màxim nombre de partits, de manera que pugueu aprofitar i gaudir aquesta activitat esportiva al màxim.

Cost

El preu d'aquesta activitat és de 3€ per als que ja són usuàris de l'Abonament de Junts per l'Esport i 15€ per a aquells que només participin a la Lliga de Pàdel. Les inscripcions estan obertes fins el 29 de març.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados

 • abr

  23

  University Esports Terra Challenge en UPM

   

  ETS de Ingeniería de Sistemas Informáticos, C/ Alan Turing s/n Madrid

  Celebraremos partidos de nuestras ligas. Montaremos puestos de realidad virtual. Just dance. Pondremos a vuestra disposición un puesto de University Esports, donde se entregaran camisetas del equipo esports de la universidad. Os esperamos   ...
  Eventos similares:
  Deporte y ocio
  challenge
  esports
  etsis
  terra
  UPM
 • abr

  24

  Benestar d'esquena per al personal del Rectorat

   

  Aula del Centre Cívic de la Part Alta

  Aquesta activitat s'inclou dins del PROGRAMA D'ACTIVITAT FÍSICA i SALUT per al PAS/PDI Els objectius són: - Incentivar a realitzar activitat física saludables per millorar de forma general la seva salut - Oferir una activitat saludable - Millorar en la mesura que sigui possible ...
  Eventos similares:
  Deporte y ocio
 • abr

  24

  Ciclo Musical Nebrija: Concierto nº3

   

  Campus Madrid-Princesa, Santa Cruz de Marcenado, 27, Biblioteca.

  El miércoles 24 de abril a las 19:30 horas tendrá lugar el III Concierto del Ciclo Musical Nebrija en la biblioteca histórica del campus Madrid-Princesa. Esta iniciativa persigue la difusión de la cultura musical entre los miembros de la comunidad universitaria y la sociedad ...
  Eventos similares:
  Deporte y ocio
  Concierto Musical Nebrija
  Concierto Nº3
  Música