Emagister Eventos

III Premis IECI a la Innovació TIC

  • Fechas:

    Del 25/07/18 al 13/12/18

  • Lugar:

    uib, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

                     
   
La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els III Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTIC) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a l'aplicació d'una innovació TIC.
 
L'objectiu d'aquests premis és incentivar la innovació tecnològica en l'àmbit acadèmic i premiar l'esforç i la dedicació de l'alumnat que hagi realitzat un TFG o TFM amb aplicacions TIC innovadores.
 
Hi pot participar tot l'alumnat que hagi presentat i superat el TFG o TFM de qualsevol dels estudis de la UIB durant el curs acadèmic 2017-18. Les candidatures han de ser individuals, i cada participant només pot presentar un únic projecte propi.
 
Els candidats han d'emplenar el formulari d'inscripció present en aquesta pàgina web i adjuntar  el TFG/TFM, resum del projecte (màxim 2.000 caràcters) i una captura de pantalla de la nota acadèmica del treball.
 
Es concediran dos premis, dotats amb 1.000 euros el primer i 500 euros el segon, a més d'un diploma acreditatiu i la divulgació del treball en un reportatge de premsa especialitzada.
 
La data límit per presentar la candidatura als premis és el 24 d'octubre a les 14 hores.
 
                                                  

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados