Emagister Eventos

III Premis IECI a la Innovació TIC

 • Fechas:

  Del 25/07/18 al 13/12/18

 • Lugar:

  uib, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

                     
   
La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els III Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTIC) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a l'aplicació d'una innovació TIC.
 
L'objectiu d'aquests premis és incentivar la innovació tecnològica en l'àmbit acadèmic i premiar l'esforç i la dedicació de l'alumnat que hagi realitzat un TFG o TFM amb aplicacions TIC innovadores.
 
Hi pot participar tot l'alumnat que hagi presentat i superat el TFG o TFM de qualsevol dels estudis de la UIB durant el curs acadèmic 2017-18. Les candidatures han de ser individuals, i cada participant només pot presentar un únic projecte propi.
 
Els candidats han d'emplenar el formulari d'inscripció present en aquesta pàgina web i adjuntar  el TFG/TFM, resum del projecte (màxim 2.000 caràcters) i una captura de pantalla de la nota acadèmica del treball.
 
Es concediran dos premis, dotats amb 1.000 euros el primer i 500 euros el segon, a més d'un diploma acreditatiu i la divulgació del treball en un reportatge de premsa especialitzada.
 
La data límit per presentar la candidatura als premis és el 24 d'octubre a les 14 hores.
 
                                                  

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados

 • oct

  21

  3º CERTAMEN PH-DAY

   

  Facultad de Informática UCM

  El tercer certamen PhDay Complutense tendrá lugar el 21 de octubre de 2019 en la Facultad de Informática, organizado por iniciativa de la Escuela de Doctorado de la UCM, que ha promovido la celebración de este evento en todos los centros de la UCM. Tiene cierta semejanza con ...
  Eventos similares:
  Informática y telecomunicaciones
  Cuncurso
  doctorado
  Informática
  PH-DAY
 • oct

  21

  Jornada de empresas

   

  Escuela Superior de Informática de Ciudad Real

  El objetivo de esta jornada de empresas es fomentar la interacción entre las empresas y los estudiantes, principalmente, de la Escuela Superior de Informática. Durante esta jornada los estudiantes podrán conocer de primera mano los proyectos, mercados y forma de trabajo de las ...
  Eventos similares:
  Informática y telecomunicaciones
  Informática y telecomunicaciones
 • oct

  22

  GamiLearn'19

   

  Museu del Disseny de Barcelona

  We are pleased to announce the celebration of the 3rd International Symposium on Gamification and Games for Learning (GamiLearn’19) on 22 October 2019, in Barcelona (Spain), as a co-located event of CHIPLAY, the international and interdisciplinary conference (by ACM SIGCHI) ...
  Eventos similares:
  Informática y telecomunicaciones