Emagister Eventos

Organizado por Serveis Campus

Buddy Program TecnoCampus 2018/19

  • Fechas:

    Del 01/06/18 al 31/07/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Quin és l’objectiu del programa?

Es tracta d’acompanyar i donar suport als estudiants internacionals que arriben al TecnoCampus, per fer que la seva arribada i adaptació sigui el més fàcil possible. Es formaran parelles d’estudiants locals i estudiants internacionals.

 

Quina implicació ha de tenir un “buddy”?

Els estudiants de TecnoCampus que hi participeu, hauríeu de trobar-vos amb l’estudiant que tingueu assignat un mínim d’un cop per setmana durant els dos primers mesos des de la seva arribada. A partir d’aquí, potser heu establert certs vincles d’afinitat i voleu continuar amb el contacte.

També teniu la possibilitat de crear la vostra pròpia comissió, i sol·licitar a l’AsEst (associació d’estudiants de TecnoCampus) una partida de pressupost, per poder recolzar aquest acompanyament amb activitats extres (sortides, entrades a espectacles, etc...)

 

Com s’assignen els companys?

L’objectiu és trobar el màxim d’afinitat possible entre les parelles. Per tal de fer l’assignació, necessitem que responguis un petit formulari que trobaràs quan facis la inscripció, responent preguntes com:

        - quin grau estàs estudiant

        - quines són les raons que t’han animat a fer-te voluntari del Buddy Program

        - quins idiomes parles

        - explica algunes coses sobre tu: aficions, activitats on participes..

 

Com es farà el seguiment?

Periòdicament et farem arribar un petit qüestionari amb unes  preguntes sobre l’evolució de la teva relació amb el teu company.

 

Hi ha algún cost? 

La inscripció a l'activitat és de 10€/any. Aquest diners serviran per finançar part de les activitats que es faran duran el curs i per "implicar-se" més en el programa.

 

Més informació a:

- buddyprogram@org.tecnocampus.cat

- @buddyprogramtecnocampus (Instagram)

Lugar ↑ subir