Emagister Eventos

Organizado por Serveis Campus - UACU

Abonament anual esports TecnoCampus 2016-17

  • Fechas:

    Del 15/09/16 al 15/06/17

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El TecnoCampus aposta per l'esport amb un abonament esportiu per estudiants del centre en col·laboració amb diferents clubs esportius de Mataró, de la mà de l'associació Junts per l'Esport. Aquest abonament anual, a un preu molt competitiu de 55€, et permetrà accedir a les instal·lacions esportives, a determinades activitats dirigides i la possibilitat de participar en les diferents lligues esportives universitàries que s’organitzaran conjuntament amb els clubs. Per a accedir als centres, aquest any hauràs d'utilitzar el carnet digital d'Estudiant.

1. Ús de les instal·lacions del Centre Natació Mataró (ubicació), de dilluns a divendres entrant entre les 7.00h i les 14.00h i caps de setmana en els horaris d'obertura de les instal·lacions.

Per accedir al Centre Natació Mataró cal registrar-se i adquirir la polsera individual d’accés que té un cost de 2,5 euros. Aquest tràmit es realitzarà un sol cop a la primera utilització.

Els estudiants podran fer ús lliure de totes les instal·lacions però no participar a les activitats dirigides, excepte aquelles que s'organitzin específicament per aquest fi. L'ús de les instal·lacions i serveis es regirà per les normes i procediments recollits al reglament de règim intern i que són d'obligat compliment pels associats. L’accés a les instal·lacions es pot limitar en cas d’afluència molt alta d’abonats en un mateix horari.


2. Ús del Centre Atlètic Laietània (ubicació), de dilluns a divendres. Ús de les pistes de pàdel de 9.00h a 15.00h. Pistes de tennis i frontó de 9.00h a 16.00h. Les pistes es reservaran al 937904740 (consergeria de tennis). Es podran reservar el dia anterior al partit. Caldrà donar noms i cognoms dels jugadors per telèfon i quan vinguin caldrà presentar el carnet digital de Junts per l’Esport.


3. Accés a l'Estadi Municipal d’Atletisme (ubicació) de 15.00h a 17.00h, cada dia de dilluns a divendres.


4. Camp Municipal de Futbol del Pla d’En Boet (ubicació): dimarts, dimecres, dijous i divendres de 13.00h a 15.30h per a les activitats de Futbol 7. Competició anual del 9 de gener al 18 de maig. Lliga de Futbol 7


Durant la temporada 2016-17 s'oferiran activitats i serveis esportius addicionals que poden tenir una quota d’inscripció baixa per als abonats (10 euros aprox.). Inicialment es preveuen les següents:

LLIGA DE FUTBOL 7

LLIGA DE PÀDEL

LLIGA DE VOLEIBOL

Política de cancel·lació i devolució de l’abonament

Un cop s’ha realitzat la inscripció al programa Junts per l’Esport només serà possible aconseguir el reemborsament íntegre de l’abonament en els següents casos:

  • - En cas que l’estudiant hagi cursat una sol·licitud de renúncia dels estudis de grau i aquesta hagi estat acceptada.
  • - En cas que l’estudiant hagi estat reassignat per l’Oficina d’Accés a la Universitat a un altre centre.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados