Emagister Eventos

Organizado por Xarxa Vives d'universitats

Lliga de Debat Universitària 2018

 • Fechas:

  Del 16/04/18 al 20/04/18

 • Lugar:

  Universitat Miguel Hernández, Avinguda de la Universitat d'Elx, s/n - Elx, Alicante, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, en la seva edició de 2018, tindrà lloc del 16 al 20 d'abril, a la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Aquesta activitat, té per objectiu fomentar l'ús de la paraula entre l'estudiant de la Xarxa, a través de l'enfrontament dialèctic entre diversos equips en el qual s'haurà de defensar una posició a favor o en contra sobre el tema:

"És occident responsable del sorgiment de l'Estat Islàmic?"

Qui pot participar 

La participació està oberta a tot l’alumnat de la UOC matriculat en el curs acadèmic 2017-2018. L'equip participant, que haurà d’estar format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones, haurà d’estar representat per un capità o portaveu, qui actuarà com a intermediari amb l’organització i que en el cas de la nostra universitat, serà membre acadèmic de la UOC. 

Per a les persones seleccionades la UOC oferirà una formació prèvia en tècniques d'oratòria. 

 

Procediment d’inscripció 

Tots els alumnes interessats en participar ho podran fer a través del formulari d'inscripció d'aquest web. 

 

Terminis

La inscripció per participar i poder optar a ser membre de l'equip representant de la UOC és fins al 31 de gener de 2018.

Un cop finalitzi el termini d'inscripció, la UOC farà una selecció interna per escollir als membres definitius de l'equip. El nom de les persones seleccionades serà publicat, i comunicat als guanyadors, durant el mes de febrer de 2018. 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados

 • ene

  08

  Programa de Coaching para Profesores Universitarios (CPU) (2ª Edición)

   

  Comillas ICADE, Cantoblanco y Alberto Aguilera

  Sentido del Programa Durante el pasado año se desarrolló la primera edición del Programa de Coaching para Profesores Universitarios (CPU) y,  dado el nivel de aceptación y consecución de sus objetivos, Comillas, a través del Instituto de Ciencias de la Educación (ICE), pone ...
  Eventos similares:
  Crecimiento personal
  Coaching Educativo
 • feb

  05

  Mindfulness

   

  Edificio María de Maeztu, Gefafe, 2.2.11

  5, 12, 19 y 26 de febrero, 5, 12, 19 y 26 de marzo, 2 y 9 de abril Mindfulness (atención plena) nos ayuda a desarrollar una forma de vivir diferente, aprendiendo a contactar más profundamente con uno mismo, ayudándonos a ser plenamente conscientes de nuestra propia mente (cuerpo, ...
  Eventos similares:
  Creatividad
  Crecimiento personal
  Inteligencia emocional
 • feb

  07

  Inteligencia emocional

   

  Edificio Adolfo Posada, Getafe, 9.1.5

  7, 14, 21 y 28 de febrero, 7, 14, 21 y 28 de marzo, 4 y 11 de abril Este taller tiene como objetivo analizar las variables psicológicas que influyen en el bienestar emocional, así como dar a conocer estrategias para la gestión del pensamiento, la emoción y la conducta, mientras ...
  Eventos similares:
  Crecimiento personal
  Inteligencia emocional