Emagister Eventos

Organizado por Estiu Tecnocampus

Jornada Pràctica: Disseny Conceptual de Videojocs

  • Fechas:

    Del 28/06/16 al 29/06/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dates: 28 i 29 de juny
Preu: 90€
Lloc: Aula 1C6, Edifici TecnoCampus, Avda. Ernest Lluch 32, 08302 Mataró (Barcelona).

A qui va adreçat

Tota aquella persona interessada en introduir-se en el disseny de videojocs i, en particular, en el seu prototipat físic i la part creativa de la conceptualització. No calen coneixements previs de disseny ni de processos de creació en l'àmbit lúdic.

Estructura

La jornada s’estructura en dos fases. En la primera fase es realitza una ponència - debat en la que es mostra i discuteix la feina específica de disseny de videojocs, les principals diferències amb les altres àrees (art, programació, producció), els processos creatius i la documentació principal (Game Design Document). En la segona fase es realitza un taller de prototipat físic d’un videojoc per grups, des de l’ ideació fins a un sistema funcional en paper.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Dia 1, 28 de Juny
17-19h: Ponència – Debat “el rol del Game Designer en la creació d’un videojoc: competències, processos i documentació”.
19 -21h: Taller (part I): formació de grups, ideació i proposta inicial.
Dia 2: 29 de Juny
16-19h: Taller (part II): establiment i disseny de mecàniques, dinàmiques, narratives. Inici prototipat físic.
19 -21h: Taller (part III): final prototipat físic. (si hi ha temps, presentació per grups)

Ponentes ↑ subir

Alberto Moreno va començar a treballar en la indústria del videojoc en 1994, on va entrar a formar part de l'equip de PC Futbol 3.0 en Dinamic Multimèdia.

En 2001 passa a formar part de Trilobite Graphics com a productor del departament gràfic, col·laborant en el desenvolupament de Duality, per a la companyia coreana Phantagram.

En 2003, la companyia Gaelco contacta con ell per muntar un equip de desenvolupament i crear un manager de futbol online. A la fi de 2004, comença a treballar en Fx Interactive com a productor gràfic i grafista capdavanter, desenvolupant el videojoc Navy Moves i col·laborant en la creació del mètode de producció de videojocs de l'empresa. Finalment, funda Crocodile Entertainment i crea Zack Zero, el primer joc de la companyia.