Emagister Eventos

Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya 2018

 • Fechas:

  Del 14/06/18 al 14/06/18

 • Lugar:

  Auditori Higini Anglès, Conservatori de música de la Diputació a Reus, Carrer de Llovera, 15, 43201 Reus, Reus, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

                         

TOT I QUE LES INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES, PODEU VENIR DIRECTAMENT EL DIA DE L'ESDEVENIMENT, A L'ENTRADA US PODREU ACREDITAR.

US HI ESPEREM! GRÀCIES.

La 5ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya és una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor, i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa. Vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines. Organitzada pel conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn,  la seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori.

 

L’organització d’aquesta cinquena edició correspon a la Diputació de Tarragona i a la Universitat Rovira i Virgili, que han preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris. La jornada tindrà lloc el proper dijous 14 de juny a l'auditori Higini Anglès del Conservatori de la Diputació a Reus.

 

Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones que, com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

14
Jun 2018
 • 08:30 - 09:00
  Acreditacions

  Registre i entrega d'acreditacions

 • 09:00 - 09:30
  Benvinguda institucional
 • 09:30 - 10:30
  “La sostenibilitat: una oportunitat pel territori i les empreses”

  A càrrec de Josep Capellà, expert en turisme amb 30 anys d’experiència en la gestió pública d'aquest sector. Dirigeix programes de dinamització turística que posen en valor el patrimoni cultural i els recursos mediambientals, identifica possibles fonts de finançament i remodela organismes de gestió turística i econòmica local. També està especialitzat en la detecció de nous mercats  i de potencial del sector turístic, així com en la seva promoció.

 • 10:30 - 11:00
  Pausa Cafè

  Pausa Cafè al Saló Noble del Palau Bofarull. Ubicació del Market Place.

 • 11:00 - 12:30
  Concurs Pitch and Win 2018

  Amb la participació d’empreses del territori davant un panell d’experts que valoraran i opinaran sobre diferents aspectes de la presentació.

  Conducció: Sr. Àlex Grau (Cap d’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria).

  Experts: Xavier Mas (Assessor en organització i expansió d’empreses, especialitzat en emprenedors i pimes), Inma Vázquez (Gerent d’IVLconsulting, ex-directiva de diverses empreses a nivell europeu i assessora d'emprenedors), Xavi Plana (Consultor, formador, conferenciant i coach. #LideratgeRelacional #DiàlegIntergeneracional) i Xènia Castelltort (Actriu especialitzada en Shakespeare i formadora de comunicació oral a nivell nacional i europeu).

 • 12:30 - 14:00
  “El turisme, generació d’oportunitats al territori”

  Taula de bones pràctiques amb 3 experiències i oportunitats de negoci entorn a turisme:

  • Turisme familiar: Nuria Varela. Directora de qualitat i medi ambient del Grupo Reside. En la seva branca dedicada a l'hostaleria, l' empresa disposa d’hotels a Salou com el Blaumar i el Magnolia i el complex de La Boella a La Canonja.
  • Turisme esportiu: Albert Viñas, director general de Tecnifutbol, empresa que ha fet de les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou un referent a nivell nacional.
  • Cicloturisme. Cristina Tallardà, CEO Directora de Sportnolimitravel, empresa de nova creació formada per dues companyies consolidades als seus respectius mercats professionals. Viatges Olympia, referència en el sector del turisme i Sport No Limit, conegut especialment al món dels triatlons i esdeveniments esportius.

  A càrrec de Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

 • 14:00 - 14:00
  Lliurament del Premi Pitch and Win 2018

  Lliurament del 2on Premi Pitch and Win 2018, a càrrec del Sr. Joan Josep Malràs, diputat delegat de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.

 • 14:05 - 14:30
  Vermuts Miró “Com innovar en el sector del vermut”

  Carles Prats, director general de Vermuts Miró ens explicarà la seva trajectòria empresarial i com han sabut adaptar un producte a les noves tendències del mercat. A més comptarem amb una degustació per tots els i les assistents a l’acte.

 • 14:30 - 15:00
  Show amb Nomadascocktail

  Elaboració de crispetes de vermut sobre escuma de cítrics i sorbet d’hidromel.

  Nomadascocktail es defineixen com uns curiosos de la gastronomia, en concret els agrada estar a l'avantguarda de la cocteleria. Investiguen les tècniques i ingredients més innovadors. Es dediquen a la formació a tots els nivells en l'àmbit del bar, assessoren locals per implementar o millorar el servei de cocteleria i de sommelieria i realitzen originals càterings amb elaboracions de nitrogen líquid aplicats a la cocteleria.

 • 15:00 - 16:00
  Còctel a peu dret i networking

  Per asistir al còctel, s'ha de fer un pagament previ (15 €) – Places limitades

  Número de compte per fer l'ingrés: ES73 2100 0019 4702 0082 1706

  Trobareu tota la informació del dinar aquí.

   

  Espai Marketplace obert a emprenedors i empresaris durant tota la jornada

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados