Emagister Eventos

8a trobada de gestors de projectes europeus de Catalunya: fem xarxa i compartim experiències

  • Fechas:

    Del 11/06/19 al 11/06/19

  • Lugar:

    Carrer de Pujades 350, Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

La UOC i l’AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca) coorganitzen la 8a trobada de gestors de projectes europeus de Catalunya, un espai de diàleg i d’intercanvi de coneixement entre els gestors/es de projectes europeus d’R+D+I del sistema universitari i de recerca de Catalunya. Enguany tindrà lloc el proper dia 11 de juny a l'Espai Pujades de Barcelona (Carrer de Pujades, 350).

Aquesta edició estarà centrada en Horizon Europe, el futur Programa marc de la Recerca i Innovació (R+D+I) europea pel període 2021-2027, i en aspectes de la gestió de projectes. S’hi celebraran sessions paral·leles sobre els següents temes:

  • Estructures organitzatives per la gestió de l’R+D+I.
  • Suport a la preparació de projectes.
  • Gestió de projectes i transferència de resultats.

Presentació de pòsters

Enguany us convidem a participar activament i compartir la vostra visió i experiència sobre els temes proposats a través de la presentació d'un pòster. Els pòsters facilitaran la dinàmica de treball de les sessions paral·leles i permetran visibilitzar la rellevància de la gestió de projectes a nivell institucional per contribuir al reconeixement professional.

Més informació i formulari d'enviament de pòsters en aquest document.

Trobada anterior

Amb el suport d'Europa Redes y Gestores – Europa Centros Tecnológicos 2017. Expediente ECT-2017-0308 - “Apuesta estratégica por la internacionalización de la UOC: oportunidad, reto y horizonte (INTUOC)”. Acción sujeta a cofinanciación FEDER, “una manera de hacer Europa”. El projecte ha estat finançat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, d'acord amb el previst a l'article 31 del Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, aprovat per Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados