Emagister Eventos

Organizado por Formacio Contínua

Curs Oficial AVID Protools End User Nivell 110

  • Fechas:

    Del 06/06/17 al 30/06/17

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 
Dates: 06 de juny al 30 de juny de 2017
Horari: de 17h a 21h
Dies de la setmana: 06/08/13/20/27/30 
Durada: 24 hores
Preu: 495€ (inclou llibre i drets d'examen oficial)
 

A qui va adreçat

Músics, productors, alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals i Videojocs. Es requereix haver cursat i aprovat el curs Protools 101.

Objectius

L’objectiu principal d’aquest curs és formar en el programari Protools, eina fonamental per a l’enregistrament i manipulació d’audio digital.

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

• Configurant l'estudi i la sessió
• Controlant ProTools: què és un controlador remot?
• Usant sessions i pistes
• Enregistrament de MIDI i àudio
• Enregistrament i audició en mode LOOP
• Ús de Timescales (escales de temps)
• Instruments virtuals i plug-ins
• Edició MIDI
• Edició àudio
• Automatització
Barreja: ús d'enviaments, retorns i plug-ins
Examen on-line

Ponentes ↑ subir

- Àngel Valverde: Estudis en Berklee College of Music (BOSTON, Mass.) de música moderna, composició i arranjaments, aplicats especialment en els àrees de Film Scoring (composició per a films i audiovisuals), Jingle Writing (composició de música publicitària, sintonias) i SongWriting (composició de cançons). També estudis de producció i enregistrament en estudis d'enregistrament, síntesi, entorns MIDI i tecnologia musical. Experiència professional com a compositor i productor musical de diversos projectes discogràfics, musicals i tècnic de so en estudis de Barcelona (música i post-producció), assessor tècnic en configuració i disseny d'estudis digitals i muntatges teatrals (La Cubana, El musical + petit, Dagoll Dagom..). Col·laboracions amb els compositors Joan Vives, Joan Albert Amargós, Roque Baños, Albert Guinovart, Alex Martínez, Alberto Garcia Demestres. Apple Distinguished Educator, Consultor en implementació de dispositius mòbils en educació Apple Pro Specialist, especialista i demostrador de la línia de productes per a la producció musical professional. Formador de ProTools certificat per Avid.
- Jordi Roquer: Doctor en Art i Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Musicologia per l'ESMUC i Màster en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor de Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i de Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus Mataró. També imparteix docència en el Màster de Musicologia de la UAB. Combina la seva tasca com a investigador i docent amb l’activitat com a músic i/o productor musical, àmbit en el que ha editat una vintena de discos entre treballs per a artistes de pop (El Tercer Hombre, Manu Guix, Macaco, Nubla) teatre musical (Grease, Què, Little Shop of Horrors, Hair) o cinema (Trash, La Llegenda de l’Innombrable, Montreal). És formador de ProTools certificat per Avid.