Emagister Eventos

CURS DE COMERÇ EXTERIOR DE LA CAMBRA A MATARÓ

  • Fechas:

    Del 29/02/16 al 18/04/16

  • Lugar:

    Delegació Cambra al Maresme. Avda. Ernest Lluch, 32 Tecnocampus Edif.TCM2 08302 Mataró, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

PRESENTACIÓ I Objectius

Volem facilitar un programa de formació integral per a comercials de l'activitat internacional per: Saber obrir-se camí gràcies a aprendre tècniques de selecció i introducció en nous mercats. Impulsar la promoció interior gràcies als coneixements del màrqueting necessaris. Presentar de manera atractiva els productes gràcies a les tècniques de venda i comunicació més actuals. Revisar i negociar una per una les condicions clau en un contracte d'exportació. Conèixer la negociació internacional amb les mires de defensar els marges comercials. Dominar el terreny dels Incoterms i les formes de pagament més adients per donar condicions ents evitant els riscos.

Destinataris

Totes aquelles persones que es dediquen a l'activitat comercial internacional de forma directa o aquelles que comencen i volen fer-ho amb els nivells de formació adequats.

METODOLOGIA

Classes dinàmiques i participatives. Compartir coneixement i experiències, networking. Classes molt pràctiques amb exemples reals i casos pràctics. Aportació de valor, les sessions estan dissenyades per la presa de decisions. Especialització, amb visió transversal o sistemàtica.

Formació ètica, incorporació de valors i gestió per lideratge. Apunts de qualitat amb esquemes i resums. Servei post curs amb preguntes i dubtes al professor. Materials complementaris.

DRETS D’INSCRIPCIÓ: 630€ (Doc.inclosa) Durada i calendari: 33 hores / 29 febrer, 7, 14 de març, 4, 11 i 18 d’abril 2016 de 9:30 a 13:30 h

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

PROGRAMA

1. El comercial internacional

2. El llenguatge de venda internacional. Els Incoterms

3. Perfils i/o segments (target) de clients.

4. L'empresa internacional i la investigació de mercats.

5. Gestió del temps i planificació de tasques.

6. Gestió dels transports internacionals.

7. Formes de cobrament internacional. Eliminació dels riscos financers.

8. Acció comercial.

Lloc de realització: Delegació Cambra al Maresme. Avda. Ernest Lluch, 32 Tecnocampus Edif.TCM2 08302 Mataró

Eventos relacionados