Emagister Eventos

Organizado por Estiu al TecnoCampus

Curs d´Especialista en SAP. Mòdul Finances

  • Fechas:

    Del 27/05/16 al 10/02/17

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dates: inici flexible
Durada: 100 hores
Preu: 180€
Modalitat: Online

PRESENTACIÓ

Curs completament interactiu amb els que podràs aprendre a utilitzar SAP des de qualsevol lloc.

DIRIGIT A

Qualsevol persona interessada en adquirir coneixements i pràctica en la implantació del programa de SAP.

OBJECTIUS

Practicar i conèixer les principals transaccions corresponents a les àrees/mòduls de Ventes i Distribució (SD), Gestió de Materials i Magatzem (MM), Planificació de la Producció (PP), Gestió de la Qualitat (QM), Customer Service (CS), Finances (FI) i Control de Gestió (CO).

CERTIFICAT

En finalitzar el curs, una vegada comprovat l'avanç/progrés de l'alumne i les notes dels qüestionaris, s'emetrà un certificat d'aprofitament amb el total d'hores lectives (300 hores) i el temari del curs.
Aquest certificat només s'emetrà si l'avanç de progrés del curs és major al 90% i totes les notes dels qüestionaris del curs superen el 75%. En cas de superació del curs l'alumne rebrà un certificat atorgat per l'Escola Superior Politècnica del Tecnocampus (centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) i Excellium.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Descarrega`t el programa complert del Mòdul de Finances

SISTEMA D'AVALUACIÓ

Per a cadascun dels processos existeix un qüestionari d'avaluació amb el qual l'alumne podrà verificar el progrés i assimilació del curs.
Existeixen qüestionaris d'avaluació a nivell de mòdul i a nivell de curs complet.
Tots els qüestionaris d'avaluació podran executar-se un nombre il·limitat de vegades. Les notes dels qüestionaris Q1-MÒDULS, Q2-PROCESSOS i Q3-SAP determinaran el nivell aconseguit per l'alumne (nota final). La nota de cadascun dels qüestionaris ha de superar el 75%.

MATERIAL DOCENT

Cada alumne rebrà al seu domicili, un CD amb la documentació del curs. Aquesta documentació, també pot descarregar-se directament des de la plataforma de e-learning

Ponentes ↑ subir

COORDINACIÓ

Domingo Vilar: Director general d' Excelim Consulting

PROFESSORAT

Consultors d'Excelium consulting
Excelium Consulting és una innovadora organització centrada en l'àmbit de la Consultoria i les Tecnologies de la informació, que neix amb l'objectiu de proveir al mercat solucions i serveis globals.

Eventos relacionados