Emagister Eventos

Organizado por Formacio Contínua

Curs Construeix la teva impressora 3D

 • Fechas:

  Del 14/05/16 al 15/05/16

 • Lugar:

  Fundació Tecnocampus, Mataró, Maresme, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dates: 14 i 15 de maig de 2016
Dies de la setmana: dissabte i diumenge.
Preu:499 € ( inclou impressora)

Presentació

Presentem el taller d’ impressió 3D on aprendràs a muntar i utilitzar la teva impressora 3D de forma pràctica des de cero, rebràs tota la informació necessària per fer impressions de qualitat tot adquirint una visió general de tot el que envolta la tecnologia d’impressió 3D. Obtindràs d’aquest curs la teva pròpia impressora 3D, model Formbytes One.

Dirigit a

La nostra filosofia es intentar que aquesta tecnologia estigui a l’abast de tothom i per això els nostres cursos estan oberts a tothom, sense límit d’edat. És un curs interessant tant per sectors tècnics (enginyeria, disseny, arquitectura…) i totes aquelles persones que estiguin interessades a adquirir la seva primera impressora 3D.

Objectius i consideracions

Un cop finalitzat el curs, cada participant s’emportarà la seva impressora 3D llesta per imprimir i una visió general dels softwares i coneixements de com es prepara un arxiu per imprimir. El model del curs es pot adaptar i orientar en funció dels interessos dels participants.
En aquest taller cada participant obtindrà un KIT amb tots els components necessaris per construir la seva impressora 3D Formbytes One, així com 200gr de plàstic PLA.
Cada participant haurà de portar el seu ordinador, per la instal·lació dels software i posterior sessió d’ impressió.
No és necessari que els participants portin eines, es proporcionaran en el propi curs.
No es necessari coneixements de CAD ni d’electrònica.
La impressora que es proporcionarà es una Formbytes One, és un model totalment portable i encara que petita en format te una àrea de impressió de 150x125x100 (ampliable), a demés de totes les prestacions (resolució i velocitat) de impressores de cost superior.
Assessorament tècnic i acompanyament en futurs dubtes.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Dissabte:
- Introducció al curs i seguidament sessió teòrica sobre impressió 3D, per donar una visió global de tot el que esta passant amb la impressió 3D i extreure així el seu potencial.
– Qüestions.
- Inici del muntatge
- Col·locació safata d’impressió i calibrat. Instal·lació programes de control de la impressora 3D i posta en marxa. Workflow on trobar, descarregar i pujar peces d’internet. Explicació format STL, exportació model per imprimir. Calibrat, CAM (laminat) i explicació del G-Code Primera impressió.
Diumenge:
Sessió d’impressió (9.30-15.00) Impressió de models propis o de internet. Fi sessió i posta en comú.

Ponentes ↑ subir

Coordinació: Formbytes Technologies, empresa dedicada al disseny i producció de hardware d’impressores 3D així com a la divulgació d’aquesta tecnologia. Empresa ubicada en el Tecnocampus de Mataró.
Professorat: L’equip de Formbytes dirigit per Miquel Lloveras, Arquitecte i Màster en arquitectura avançada.

Eventos relacionados

 • may

  29

  JORNADAS DE INNOVACIÓN DOCENTE Y PROYECTOS ESTUDIANTILES

   

  Pabellón de México, Sevilla, Salón de Actos

  ¿Cuál es el objetivo de estas jornadas? Esta iniciativa, enmarcada en el III Plan Propio de Docencia de la Universidad de Sevilla, persigue otorgar una mayor visibilidad a las acciones de mejora de la calidad de las enseñanzas correspondientes a titulaciones de Grado y Máster ...
  Eventos similares:
  Innovación
  Docente
  innovación
  innovación docente
  PDI
  proyectos
  proyectos estudiantiles
 • may

  29

  Webinar AEMAC

   

  URJC

  El profesor del área de Ciencia e Ingeniería de Materiales ofrecerá una conferencia dentro del programa de “Webinars” organizados por la Asociación Española de Materiales Compuestos (AEMAC). Este programa pretende divulgar la investigación y situación actual de los materiales ...
  Eventos similares:
  I+D
 • may

  30

  Incorporando la Humanitas y la Iustitia a las asignaturas

   

  Universidad Pontificia Comillas

  El curso consta de 20 horas en total que se distribuyen en 11 horas presenciales, repartidas en 4 sesiones (ver calendario más abajo) y 9 horas de trabajo individual. Todas las sesiones presenciales son obligatorias. Área DIFOPU: Institucional   Competencias Conocer las claves ...
  Eventos similares:
  Innovación
  humanitas
  iustitia