Emagister Eventos

Organizado por Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge - Universitat Pompeu Fabra

CELMA (Congrés d’Estudiants de grau de Llengües Modernes i Aplicades)

  • Fechas:

    Del 26/04/19 al 26/04/19

  • Lugar:

    Edifici Roc Boronat, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

I Congrés d’Estudiants de grau de Llengües Modernes i Aplicades 

(CELMA)

26 d’abril del 2019

Campus del Poblenou - Universitat Pompeu Fabra

C. Roc Boronat 138, 08018 Barcelona

Aula 52.323

 

El congrés vol ser un entorn de suport en el qual estudiants de grau de totes les àrees d'estudi de la llengüa (lingüística teòrica i aplicada, traducció, etc.) puguin divulgar les idees de petites recerques que hagin fet, millorar les seves capacitats per presentar i fer xarxa amb altres estudiants i investigadors que comparteixin els seus interessos acadèmics. D'aquesta manera, la facultat pretén impulsar el desenvolupament acadèmic i professional dels estudiants, com també promoure els seus interessos en els estudis de la lingüística aplicada, de les llengües modernes, de la traducció i del discurs.

Animem estudiants de grau a tots els nivells a lliurar propostes per a presentacions. Estudiants que acaben de graduar-se, però que encara no han entrat en cap programa de postgrau poden lliurar propostes. Cal assegurar-se de que el resum no contingui cap identificació personal (lliurament anònim). Les presentacions –en castellà, català o anglès– seran de 15−20 minuts amb 5 minuts per preguntes. Per participar, cal pujar un resum en PDF amb un màxim de 400 paraules (títol, referències i exemples exclosos) a la següent pàgina web: http://linguistlist.org/easyabs/celma2019. La data límit per enviar el resum és dijous 31 de març de 2019.

 

Comitè organitzador: Mario Bisiada

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Ponència principal:

La meva emocionant trajectòria com a investigadora predoctoral: la relació entre els gestos i les habilitats narratives dels nens

Ingrid Vilà-Giménez (Universitat Pompeu Fabra)

 

El programa es publicarà a partir del 17 d'abril de 2019.


Data límit de comunicació d'acceptació d'abstracts: 8 d'abril 2019.

La participació en el congrés és gratuïta. Els participants conferenciants rebran un certificat d'assistència i un val per a un menú complet en el menjador universitari.

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados