Emagister Eventos

Som-hi! Tresors amagats a la Conca de Barberà, casos d'èxit empresarial. Col·loqui d'inquietuds emprenedores. Solucions.

  • Fechas:

    Del 30/11/17 al 30/11/17

  • Lugar:

    Concactiva, C. Daroca 1, Montblanc, Montblanc, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper dia 30 de novembre a les 18 h a Concactiva (C/ Daroca, 1 Montblanc) tindrà lloc la 6ena edició del Som-hi!

Seguint  la línea iniciada en l’anterior edició ens proposem donar a conèixer l’experiència d’empreses locals al voltant d’un tema d’interès. En aquesta ocasió els convidats són Aromis de la Conca, Tòfona de la Conca Curculio Nucum i la ponent Jessica Lingan que ens parlarà de la Transformació digital per millorar l'experiència dels clients”

L'estratègia digital d'una empresa ha de ser capaç de connectar amb les expectatives dels clients. En tot procés de transformació digital és prioritari entendre al client digital, què pensa, què sent, què li agrada, què fa... una empresa ha de conèixer i analitzar com és el "viatge" del client connectat i com influeix en la seva presa de decisió. Només així, l'empresa podrà alinear les expectatives del client amb els objectius empresarials, i redefinir una ruta de treball de transformació digital per millorar l'experiència dels clients.

L’assistència a l’acte és gratuita, però cal inscripció previa.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

18.00 h Obertura de l'acte

18.10 h Presentació de les empreses i exposició de necessitats en l'àmbit del màrquèting
 
Aromis de la Conca
Tòfona de la Conca
Curculio Nucum
 
19.00 h "Transformació digital per millorar l'experiència dels clients"  a càrrec de Jessica Lingan, professora col·laboradora dels Estudis d'Economia i Empresa
 
20.15 h Finalització de l'acte

 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados