Emagister Eventos

I si ho fem d'una altra manera?

  • Fechas:

    Del 31/01/19 al 31/01/19

  • Lugar:

    Seu de la UOC a Tortosa. C/Alfara de Carles n.18, Tortosa, Bajo Ebro, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

Què passa si unim diferents llenguatges artístics com la dansa, música, teatre, performance amb processos d’autoconeixement, comunicació i (des)educació? Què passaria si donem veu i acció als nostres somnis, projectes o idees que ens ronden pel cap? 

En aquesta xerrada taller indagarem en el procés de deseducar, primera premisa, per tonar a revisar els nostres concepte i creences (limitants i potenciadores).  Com a segon pilar la autoindagació, una mirada cap al nostre ser, qui som i quin és el nostre propòsit de vida i missió. I per acabar, un tercer pilar; l'autoobservació i l'acció com a motor de canvi.

Parar-se i mirar, deixar el pilot automàtic per fer conscient d'on som i cap a on volem anar, mitjançant tècniques i instruments dels llenguatges artístics com a llenguatges inespecífics que aporten consciència a la nostra manera de fer i de ser. Partir des de la consciència com a un lloc on tot pren més sentit.

Parlem de projectes de vida, projectes educatius, socials. Motors de canvi per a la transformació. Partim que des de les escoles, les institucions ningú ens ensenya ni ens pregunta qui som, què volem fer, què pretens, des d'on? Aquesta xerrada taller va enfocat a la conscìència de l'acte de ser revolucionari i la necessitat de canvi com a motor de transfomració, quan saps el què vols només hi ha una direcció. Indagarem en aquest procés...I si ho fem d'una altra manera?

 
Conferència a càrrec de David Gámez i Cento Carbó  
 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

 
David Gámez 
Educador Social, emprenedor social i educatiu, professor de CFGS i creador de projectes artístics,
socials i culturals.
 
Cento Carbó    
Titulat superior en percussió per l'ESMUC, Màster en Intervenció en Pedagogia Sistèmica i
Coaching Sistèmic (UB), postgrau en Llenguatge Sensorial i Poètica del Joc (Teatro de los
Sentidos). Creador i director del projecte DEFORM4’T.

 

Eventos relacionados