Emagister Eventos

Organizado por Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació (UOC). Activitat inclosa en el programa Disseny en Diagonal de la Barcelona Design Week

Experiències de transició: Oportunitats i reptes dels social media en l'àmbit del disseny

  • Fechas:

    Del 18/06/19 al 18/06/19

  • Lugar:

    Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

L'evolució i desenvolupament dels social media s'han caracteritzat per un ús intensiu i cada vegada més complex. En un context en què conviuen marques, entitats i professionals amb altres perfils anònims, l'esforç per captar l'atenció s'incrementa. Es afavoreix un consum exigent en el qual el disseny exerceix un paper fonamental per atreure i facilitar l'accés al contingut.

El valor central de la imatge i la narrativa visual han obert la porta a l'experimentació i exigeixen el desenvolupament de competències específiques per part dels professionals del disseny que poden així explorar noves opcions creatives. Els social media permeten configurar un aparador públic on els dissenyadors poden mostrar les seves habilitats i projectar el seu personal branding i les xarxes especialitzades faciliten el contacte entre professionals en un entorn que pot convertir-se en germen de nous projectes.

En el marc del Grau de Disseny i Creació Digitals i del Màster Universitari de Social Media: Gestió i Estratègia de la UOC i com a part del programa Disseny a Diagonal de la Barcelona Design Week, organitzem aquesta trobada amb referents, professionals i acadèmics experts. L'objectiu és abordar experiències de transició i aprofundir així en els reptes i oportunitats que brinden els social media en l'àmbit del disseny.

L'assistència és gratuïta prèvia inscripció.

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

11:15  Registre i arribada

 

11:30  Benvinguda i presentació de l’acte, a càrrec de Jordi Sánchez-Navarro, director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC.

 

11:45  Taula rodona: Oportunidades y retos de los social media en el ámbito del diseño, modera Silvia Martínez Martínez

 

  • Anna Devís + Daniel Rueda
  • Lyona
  • Hey Studio
  • Gemma San Cornelio

 

13:15 Improvisació creativa a càrrec de Patossa, presenta Sandra Martorell.

 

13:45 Clausura de l'acte

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados