Emagister Eventos

Desigualtat. Una proposta de solució (cicle "Experiències")

  • Fechas:

    Del 23/11/16 al 23/11/16

  • Lugar:

    Seu de la UOC, Avinguda Pius XII 43, Vila-real, Vila-real, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El dia 23 de novembre a les 19.00 h us proposem a Vila-real aquesta interessant xerrada sobre la desigualtat, una qüestió tristement d'actualitat.

Els actuals sistemes econòmics, amb les seves crisis cícliques, nomès agreujen les desigualtats socioeconòmiques que faciliten la perpetuació d’eixes mateixes desigualtats des de l’infantesa. Així, el sistema educatiu, moltes vegades més reproductiu que creatiu, esdevé un còmplice d’esta situació d’injusticia social que no arriba a intervenir en l'arrel del problema. Amb una proposta d’evolució del sistema socioeconòmic i educatiu que aborda les raons primigènies de la desigualtat social, pretenem anar dissolent eixa bretxa que genera la pobresa i la injusticia social.

La conferència anirà a càrrec de José Gil Cabedo, president de l'ONG Fundació la Pegunta, informàtic de professió i autor del llibre BalanSee. Educando para la justicia social, una reflexió sobre la desigualtat social on es presenten propostes concretes per assolir un repartiment equitatiu de la riquesa.

La xerrada forma part del cicle de conferències “Experiències”, impulsat per la UOC amb l’objectiu de crear nous espais oberts a la ciutadania per compartir coneixement. Aquesta iniciativa posa les seus territorials de la Universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Així mateix, pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens presentin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados