Emagister Eventos

¿Com innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals

 • Fechas:

  Del 14/05/18 al 14/05/18

 • Lugar:

  uib, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Objectiu

Dins el programa de consultoria per a la valoració i el seguiment dels resultats de la investigació a la Universitat de les Illes Balears, l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), en col·laboració amb la Direcció General d'Innovació i Recerca, organitza la conferència «Com podem innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals», de Néstor Guerra.

La globalització, la complexitat i la velocitat dels canvis han començat a transformar la visió tradicional dels models de negoci. Així, el model de negoci tradicional basat en les prediccions dona pas a un model on esdevé necessari el desenvolupament de processos d’adaptació als canvis i d’adopció tecnològica que permetran la supervivència en un entorn complex i volàtil.

En la conferència es presentaran les noves tecnologies que canviaran els models de negoci actuals, així com les eines de què disposam actualment per crear els negocis del futur.

A més, s'oferiran les claus pràctiques per assolir l'èxit en els projectes, proporcionant coneixements, eines i habilitats que seran útils perquè els assistents puguin prendre bones decisions en el dia a dia.

 

Contingut

1. Tendències i oportunitats: IoT, realitat augmentada, sensors, blockchain, biotecnologia, nanotecnologia, IA, robòtica...

2. Disseny de models de negoci innovadors

3. Recomanacions

Un cop acabada la xerrada, els interessats podran mantenir reunions individuals d'assessorament d'una hora amb el ponent, per presentar-li els seus projectes o idees, i així tractar les opcions recomanades per a cada un d'ells. Per assistir a la conferència i/o demanar una reunió, s'ha d'emplenar un formulari d'inscripció i adjuntar-hi una descripció del projecte. Les reunions es duran a terme el mateix dia un cop acabada la ponència.

 

Amb el finançament de:                                  Amb la col·laboració de: 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Néstor Guerra

Emprenedor, mentor i professor. Més de deu anys d'experiència en la innovació, el desenvolupament i la gestió de negocis tecnològics en sectors de defensa, espai i investigació. Director de serveis a Agilent Technologies Spain (ex-Hewlett Packard) durant quatre anys i col·laborador en projectes d'innovació europeus. Actualment és CEO i cofundador d'Intelligent Experience Consulting (IEC), empresa dedicada al desenvolupament de solucions de programari basades en cloud. Professor homologat per l’EOI en disseny de models de negoci i Lean Startup en postgraus, màsters i MBA. Ha impartit tallers en universitats i en centres d'innovació.

A la seva consultoria ofereix ajuda a empreses per crear i validar el model de negoci de les seves idees amb metodologies àgils. Altres serveis que ofereix són: intraemprenedoria, tallers i formació, consultoria i mentoria més estructurada.

Treballa amb tot tipus de clients, des de multinacionals com Repsol, Telefónica, etc., fins a PIME de diferents sectors (salut, serveis...), incloses universitats com la Universitat de Barcelona, la Universitat d’Alacant, la Universitat Politècnica de Madrid i la de València, entre d’altres. A més, també treballa amb emprenedors que d’una manera o altra volen començar un negoci.

 

Eventos relacionados

 • oct

  30

  ACTO XX ANIVERSARIO DE LA CREACIÓN DE LA UPCT

   

  Universidad Politécnica de Cartagena: Escuela Técnica Superior de Ingeniería Industrial, Cartagena, España, Paraninfo

  Con motivo de la conmemoración del XX Aniversario de la Creación de la UPCT, el próximo día 30 de octubre, miércoles, a las 12:00 horas, se va a celebrar en el Paraninfo un Acto Académico en el que se va a hacer entrega de la Medalla de Oro de la Universidad a la Confederación ...
  Eventos similares:
  Calidad, I+D e innovación
 • oct

  30

  ¡Las VI Jornadas de TelecoEmprende ya están aqui!

   

  ETS de Ingenieros de Telecomunicación

  ¡Las VI Jornadas de TelecoEmprende ya están aquí! Y contamos contigo para formar parte de ellas.   Las jornadas se dividen en tres sesiones que tendrán lugar en el Aula Magna del edificio A: -Miércoles 2 de octubre 13:00 - 15:00. De la escuela a la empresa…¿la tuya?.  ¿Te ...
  Eventos similares:
  Calidad, I+D e innovación
 • nov

  07

  XVII Foro de Almagro

   

  Calle Bernardas, 2, 13270 Almagro,Ciudad Real, Palacio de los Condes de Valdeparaiso

           El Foro de Almagro sobre Calidad Universitaria está concebido, desde su inicio en 1997, como lugar de encuentro y reflexión de un grupo de expertos para la mejora de la Calidad de la Universidad y constituido fundamentalmente por representantes del Ministerio con ...
  Eventos similares:
  Calidad, I+D e innovación
  Otros
  Acreditación
  Calidad Educación Superior
  evaluación